שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סאשימי סלמון בפסיפלורה / פיליס גלזר


חומרים
300 גרם סלמון פרוס לרצועות בעובי 3 ס"מ
1 כוס רוטב סויה יפנית
למשרה:
3/4 כוס נוזל פסיפלורה עם גרעינים
1.5 כפות דבש
כף חומץ אורז
כף שומשום לבן קלוי
כף שומשום שחור קלוי
5 טיפות טבסקו
1/2 כף סוכר
אופן ההכנה
  1. מסדרים את הסלמון על צלחת. בעזרת מברשת מורחים אותו בסויה ומניחים בצד.
  2. בקערה מערבבים את כל חומרי המשרה. יוצקים על הסאשימי ומגישים.

    אפשר להגיש גם עם מחית וואסאבי.
חזרה