![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
4 פרוסות לוקוס (כ- 200 גרם כ"א) |
1/2 כוס רוטב סויה קיקומן |
3/4 כוס שיכר שזיפים יפני או יין שרי יבש (לא ליקר) |
3/4 כוס סאקה |
4 כפות דבש |
1/4 כפית זרעי אניס |
1/2 2 כוסות נוזל פסיפלורה ללא גרעינים |
לרוטב:1/2 1 כוסות נוזל פסיפלורה עם גרעינים |
מיץ מלימון אחד עם גרידה |
4-5 שערות זעפרן |
2 כפות סוכר חום |
1/2 2 כפות סאקה או יין שרי יבש (לא ליקר) |
1/2 1 כפות קורנפלור |
3 טיפות טבסקו |
אופן ההכנה |
אופן הכנת הדג:
משרים את פילה הלוקוס במשרה כשעתיים מכל צד. בתנור על תבנית משומנת ב - 200 מעלות צלזיוס אופים כ - 15 דקות.
אופן הכנת הרוטב:
מערבבים את הקורנפלור עם הסאקה ומיץ הלימון עד להתמוססות. בסיר מביאים לרתיחה את שאר החומרים. מוסיפים את הקורנפלור לתוך הנוזל החם ומבשלים עד תחילתה של הסמכה קלה.
להגשה:
מעבירים את הדג לצלחת ויוצקים עליו את הרוטב.
|
חזרה |