|
|
|
|
עוגיות גרנולה מהירות
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר |
1/2 כוס סוכר דמררה |
1 ביצה טרופה |
1 כוס גרנולה |
3/4 כוס קמח חיטה מלאה (או קמח מלא וקמח לבן מעורבבים) |
1/4 כפית מלח |
1/2 כפית אבקת אפייה |
1/4 כוס אגוזים או פירות יבשים קצוצים (לא הכרחי) |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור ל - 180 מעלות צלזיוס. טורפים חמאה עם סוכר, מוסיפים ביצה ואחר כך את יתר החומרים. מערבבים היטב.
- מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ויוצקים כפיות מן הבצק (עם רווח ביניהן) בתבנית. אופים כ - 12 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
| חזרה | | |