|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
לחם מטוגן מקמח מלא עם תפוזים
/ פיליס גלזר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 ביצה גדולה |
2 חלבונים |
1 כף חלב דל שומן |
1 כפית קליפת תפוז מגוררת |
1/2 כפית תמצית וניל טבעי |
קורט קינמון טחון |
1 כף שמן או חמאה |
4 פרוסות לחם מקמח מלא |
2 תפוזים מקולפים |
2 כפיות סוכר דמררה (סוכר בהיר) או דבש (לא סוכר חום כהה) |
1/2 כפית וניל טבעי |
אופן ההכנה |
- מכינים מראש את התפוזים מורידים את הקליפה הפנימית הלבנה ופורסים לפרוסות.
- שמים בקערה עם הסוכר או הדבש והניל. מכסים ומעמידים בצד שעה לפני השימוש.
- בקערה, מערבבים ביצים, חלב, קליפת תפוז, וניל וקינמון. במחבת, מחממים שמן או חמאה. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצה ומטגנים 3-4 דקות משני הצדדים. מגישים עם פרוסות התפוזים.
| חזרה | | |