שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפוחי אדמה זרחניים / איילת בן-יוסף


חומרים
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפיות כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1/3 כוס שמן סויה (או שמן צמחי אחר- אבל לא שמן זית)
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים ומערבבים היטב - כך שהשמן והתבלינים יצפו את תפוחי האדמה מכל הכיוונים.
  3. מרפדים תבנית אפיה בנייר אלומיניום ומפזרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה. שולחים את התפוחים לתנור ל-3/4 שעה - עד שהם משחימים.
  4. מגרדים את התבנית בזהירות - כל תפוח שנופל משאיר כתם צהוב זרחני - ומעבירים לקערת הגשה.

חזרה