|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
תפוחי אדמה זרחניים
/ איילת בן-יוסף
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות |
2 כפיות כורכום |
1 כף פפריקה מתוקה |
1 כפית מלח |
1/3 כוס שמן סויה (או שמן צמחי אחר- אבל לא שמן זית) |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים ומערבבים היטב - כך שהשמן והתבלינים יצפו את תפוחי האדמה מכל הכיוונים.
- מרפדים תבנית אפיה בנייר אלומיניום ומפזרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה. שולחים את התפוחים לתנור ל-3/4 שעה - עד שהם משחימים.
- מגרדים את התבנית בזהירות - כל תפוח שנופל משאיר כתם צהוב זרחני - ומעבירים לקערת הגשה.
| חזרה | | |