|
חומרים
|
4 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות ללא זרעים |
1 פלפל אדום (מתוק) קצוץ (ללא זרעים) |
1 בצל אדום קטן קצוץ דק-דק |
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה+2 כפות נענע טריה קצוצה |
2 שיני שום כתושות |
לחריפות: |
בין 1/2 ל-1 פלפלון חריף (צ'ילי) קצוץ או טבסקו לפי הטעם |
מיץ מחצי לימון (או יותר אם רוצים) |
אופן ההכנה |
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד לנוח לחצי שעה לפחות. לפני ההגשה טועמים ומתקנים מה שצריך.
|
חזרה |