לבנה ביתית
/ איילת בן-יוסף
מסוג ההרפתקאות הכי נחמדות במטבח - מצד אחד עשינו גבינה בעצמינו, מצד שני - מדובר במלאכה פשוטה מאין כמוה. כיף אמיתי.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 כד יוגורט (1.5 ליטר) |
צרור עירית קצוצה |
2 גבעולי נענע קצוצה |
כפית מלח |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים.
- מרפדים מסננת בחיתול בד ויוצקים את היגורט המתובל לתוך החיתול. מניחים את המסננת מעל קערה ושולחים למקרר (מומלץ לפנות מדי פעם את המים שמצטברים בקערה). כעבור 5 שעות תהייה לכם לבנה מפוארת.
|
חזרה |