שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סמבוסק חלבי / גרסיה גרגו - מתוך הספר "הבישול הלבנוני"

כיסנים מטוגנים ממולאים בבשר.

כ-30 כיסנים


חומרים
3 כוסות קמח
2 כפות שמן
2 כפות גדושות שומשום
1 כפית מלח
כ- 1.5 כוסות מים
למלית:
2 בצלים
3-2 כפות שמן
150 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור , קינמון
קמח לרידוד
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק גמיש שאיננו נדבק לידיים. מניחים כ-15 דקות.
  2. קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה. מערבבים פנימה את הבשר, מתבלים ומבשלים כ-5 דקות. מצננים.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, וקורצים עיגולים בכוס או בחותכן עגול. מניחים כפית מהמלית במרכזו של כל עיגול, סוגרים לחצי סהר ומהדקים היטב.
  4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים חם.

חזרה