סלט תפוחי אדמה, חומוס ואפונה
/ איילת בן-יוסף
אפשר לשתמש בחומוס אמיתי, אבל קל ומהיר יותר לפתוח קופסה.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
6 תפוחי אדמה גדולים |
1 קופסת שימורי חומוס |
1 כוס אפונה ירוקה מוקפאת |
1 שן שום קצוצה |
1 כפית אבקת קארי |
2 כפות שמן |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את תפוחי האדמה, מקלפים וחותכים לקוביות.
- מפשירים את האפונה. בקערה מערבבים תפוחי אדמה, חומוס, אפונה, שום ותבלינים. מקררים היטב לפני היציאה.
|
חזרה |