שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תפוחי אדמה, חומוס ואפונה / איילת בן-יוסף

אפשר לשתמש בחומוס אמיתי, אבל קל ומהיר יותר לפתוח קופסה.


חומרים
6 תפוחי אדמה גדולים
1 קופסת שימורי חומוס
1 כוס אפונה ירוקה מוקפאת
1 שן שום קצוצה
1 כפית אבקת קארי
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה, מקלפים וחותכים לקוביות.
  2. מפשירים את האפונה. בקערה מערבבים תפוחי אדמה, חומוס, אפונה, שום ותבלינים. מקררים היטב לפני היציאה.

חזרה