סלט קישואים בנענע ופטרוזיליה
/ איילת בן-יוסף
את הסלט הזה רצוי להכין כמה שעות לפני ההגשה כדי שיהיה לו זמן לשבת בנחת במקרר ולספוג את כל הטעמים.
|
חומרים
|
2 בצלים קצוצים |
2 קילו קישואים קלופים וחתוכים לקוביות |
2 שיני שום קצוצות |
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה |
1/4 צרור נענע קצוצה |
שמן זית לטיגון |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן זית, על להבה נמוכה. כשהבצל מתרכך מוציאים אותו ושומרים בצד.
- מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את הקישואים, גם כן על להבה נמוכה, עד שהם מתרככים, אך עדיין שומרים על צורתם (לא ממליחים את הקישואים כדי שלא יגירו נוזלים).
- מורידים מהאש ומערבבים בקערה עם הבצל. מוסיפים פטרוזיליה, נענע, שום קצוץ ותבלינים.
|
חזרה |