שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מקפא קוקוס / שגיא קופר


חומרים
פחית חלב קוקוס של 330 מ"ל
4-6 כפות סוכר
4-6 כפות קורנפלור
כוס מים
אופן ההכנה
  1. שופכים את חלב הקוקוס לסיר. מערבבים את הסוכר והקורנפלור יחד, מוסיפים את המים ומערבבים עד לתמיסה חלקה. מכניסים את התמיסה לסיר ומבשלים על חום נמוך עד שהתערובת מסמיכה.
  2. שופכים הכל לתבנית מרובעת של 20 ס"מ ומקררים עד שמתקשה. חותכים קוביות של חמישה ס"מ כל אחת ומגישים.


חזרה