|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מקפא קוקוס
/ שגיא קופר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
פחית חלב קוקוס של 330 מ"ל |
4-6 כפות סוכר |
4-6 כפות קורנפלור |
כוס מים |
אופן ההכנה |
- שופכים את חלב הקוקוס לסיר. מערבבים את הסוכר והקורנפלור יחד, מוסיפים את המים ומערבבים עד לתמיסה חלקה. מכניסים את התמיסה לסיר ומבשלים על חום נמוך עד שהתערובת מסמיכה.
- שופכים הכל לתבנית מרובעת של 20 ס"מ ומקררים עד שמתקשה. חותכים קוביות של חמישה ס"מ כל אחת ומגישים.
| חזרה | | |