|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עוגת מוקה
/ ruti one
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (25 מנות)
|
8 חלבונים |
1 כוס סוכר |
8 חלמונים |
1 כוס שמן |
1.5 כוס סוכר |
1.5 כוס מים רותחים |
4 כפות קפה נמס |
1 חבילה סוכר וניל |
2 חבילות אבקת אפיה |
3 כוסות קמח |
לקרם: |
חבילה מרגרינה (מוסיפים רבע ואת השאר בהדרגה 3/4) |
3/4 כוס סוכר |
2 ביצים |
1.5 כפות קקאו |
1 כף קפה נמס |
1 כף תמצית וניל |
אופן ההכנה |
- את החלבונים וכוס הסוכר מקציפים עד לקבלת קרם עבה ומשאירים בצד.
- את החלמונים וכוס השמן מקציפים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים.
- לאפות בתנור על חום בינוני כמחצית השעה (בדיקה ע"י קיסם). לאחר כיבוי התנור להשאיר את העוגה כמחצית השעה בלי לפתוח את דלת התנור, ע"מ שלא "תיפול" העוגה.
- הקרם: 1/4 חבי מרגרינה וכל שאר החומרים ובהדרגה את כל הכמות הנדרשת של המרגרינה.
עד לקבלת קרם חלק .
טיפ: את הבלנדר יש לכבות כשהמרגרינה יוצרת קרם חלק , בכדאי שלא יהיה מיימי יתר על המידה.
סוכריות מעל לעוגה יקשטו ויוסיפו לטעמה...
לקקו אצבעות...
| חזרה | | |