|
|
|
|
סלט מנגולד ופטריות
/ רות
|
חומרים
|
1 בצל קצוץ |
1 כף שמן לטיגון |
חבילת פטריות טריות, פרוסות |
1 חבילת עלי מנגולד |
חופן צנוברים |
מלח לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מוסיפים מלח לפי הטעם ומורידים מהאש.
- בינתיים מרתיחים מים בסיר רחב, מוסיפים מלח ומכניסים את עלי המנגולד למים הרותחים. ממשיכים לבשל על להבה גבוהה 10-15 דקות, עד שהעלים והגבעולים מתרככים, אבל לא הופכים לסמרטוטיים. מסננים.
- קורעים את עלי המנגולד לקרעים גדולים, מוסיפים לפטריות שבמחבת ומערבבים. אין צורך להמשיך לבשל.
- מטגנים קלות את הצנוברים ומוסיפים לתערובת שבמחבת.
- מאד טעים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |