שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט מנגולד ופטריות / רות


חומרים
1 בצל קצוץ
1 כף שמן לטיגון
חבילת פטריות טריות, פרוסות
1 חבילת עלי מנגולד
חופן צנוברים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מוסיפים מלח לפי הטעם ומורידים מהאש.
  2. בינתיים מרתיחים מים בסיר רחב, מוסיפים מלח ומכניסים את עלי המנגולד למים הרותחים. ממשיכים לבשל על להבה גבוהה 10-15 דקות, עד שהעלים והגבעולים מתרככים, אבל לא הופכים לסמרטוטיים. מסננים.
  3. קורעים את עלי המנגולד לקרעים גדולים, מוסיפים לפטריות שבמחבת ומערבבים. אין צורך להמשיך לבשל.
  4. מטגנים קלות את הצנוברים ומוסיפים לתערובת שבמחבת.
  5. מאד טעים בטמפרטורת החדר.




חזרה