|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פשטידת תפו"א ובשר
/ דורית
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
6 תפוחי אדמה |
500 גרם בשר טחון |
1 בצל גדול |
2-3 שיני שום |
מלח |
פלפל |
כורכום |
שמן |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את תפוחי האדמה, ומועכים לפירה.לטבל את הפירה במעט שמן, והתבלינים.
- לטגן את הבשר הטחון טוב. לקצוץ את הבצל לקוביות, ואם השום לכתוש, ולהוסיף לבשר הטחון. לטבל בפפריקה, מלח,כמון.
- בתנית משומנת, מורחים מחצית מכמות הפירה, עליה שכבת של כל הבשר, ומעל שכבה של מחצית השניה של הפירה.
- להכניס לתנור ל- 1/2 שעה, חום 180 מעלות. עד שמשחים.
| חזרה | | |