קרם חמאה
/ מתוך הספר "עוגות יום הולדת"
מתכון בסיסי לקרם. אפשר להוסיף לו גרידת לימון או תפוז, או כל תוספת טעם אחרת.
|
חומרים
|
125 גרם חמאה רכה |
1.5 כוסות (240 גרם) אבקת סוכר |
2 כפות חלב |
אופן ההכנה |
- מקציפים את החמאה במערבל חשמלי לקבלת קציפה בהירה. מערבבים פנימה בהדרגה מחצית מאבקת הסוכר, את החלב ולבסוף את יתרת אבקת הסוכר.
- אפשר להוסיף חומרי טעם וצבע.
- לקרם שוקולד: מנפים 1/3 כוס (35 גרם) אבקת קקאו לתוך החמאה המוקצפת יחד עם ההוספה הראשונה של אבקת הסוכר.
|
חזרה |