שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרם חמאה / מתוך הספר "עוגות יום הולדת"

מתכון בסיסי לקרם. אפשר להוסיף לו גרידת לימון או תפוז, או כל תוספת טעם אחרת.


חומרים
125 גרם חמאה רכה
1.5 כוסות (240 גרם) אבקת סוכר
2 כפות חלב
אופן ההכנה
  1. מקציפים את החמאה במערבל חשמלי לקבלת קציפה בהירה. מערבבים פנימה בהדרגה מחצית מאבקת הסוכר, את החלב ולבסוף את יתרת אבקת הסוכר.
  2. אפשר להוסיף חומרי טעם וצבע.
  3. לקרם שוקולד: מנפים 1/3 כוס (35 גרם) אבקת קקאו לתוך החמאה המוקצפת יחד עם ההוספה הראשונה של אבקת הסוכר.

חזרה