|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
קציצות טונה
/ יניב
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
8 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות |
4 קופסאות קטנות טונה משומרת בשמן, או במים |
3 ביצים |
3 כפות כמון (עדיף כמון מזרחי) |
מעט 2 כפות כוסברה קצוצה |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
שמן רגיל לטיגון |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את קוביות הבצל עד להשחמה. מוציאים ומניחים בצד להתקרר מעט.
בקערה, מניחים את הטונה ומפרקים אותה עם מזלג, מוסיפים את הכמון והירק ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים טוב. מוסיפים גם את הבצל המטוגן שהתקרר, ושוב, מערבבים היטב.
- יוצרים קציצות בינוניות בידיים. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.
- מניחים על נייר סופג ומגישים.
| חזרה | | |