|
|
|
|
לביבות קישואים אפויות עם יוגורט מתובל
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים
|
1 ק"ג קישואים או זוקיני |
1 שן שום גדולה |
1 ביצה |
1 כפית טימין יבש |
1 כפית שמן זית |
מלח ופלפל |
ליוגורט המתובל: |
1 גביע יוגורט |
1 שן שום כתושה |
10 עלי נענע קצוצים |
1/2 כפית אבקת קארי |
מלח |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- מגררים את הקישואים על פומפיה וגם את השום. מוסיפים שמן, טימין, ביצה ומעל מלח - ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה, מלבבים בידיים לביבות ומניחים על נייר האפייה (כ-10 לביבות גדולות או 15 בינוניות). שולחים לתנור ל-20 דקות. מוצאים ומצננים.
- בנתיים מכינים את היוגורט: מערבבים את כל החומרים היטב ומניחים בצד, עד שהלביבות מוכנות. מגישים ביחד וזוללים.
| חזרה | | |