שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שיפוד לבבות עוף עם סלט לבבות ארטישוק / השף אנטוניו מנסה ממסעדת "אלי אולי"


חומרים (4 מנות)
300 גרם לבבות עוף נקיים
4 לבבות ארטישוק טרי (אם לא בעונה - משומרים)
1 בצל סגול
1/2 פלפל אדום
2 שיני שום
צרור עלי טימין
צרור עלי נענע
צרור עלי פטרוזיליה
8 כפות מיץ לימון
10 כפות שמן זית
לתיבול: מלח פלפל, כמון ופפריקה
אופן ההכנה
  1. משפדים את הלבבות על גבי 8 שיפודים.
  2. מערבבים 4 כפות שמן זית, 1 כף מיץ לימון ותבלינים לפי הטעם ומשרים את השיפודים במרינדה.
  3. חותכים את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות.
  4. קוצצים את הירקות ואת עשבי התיבול מערבבים עם יתרת שמן הזית ומיץ הלימון. מתבלים לפי הטעם.
  5. צולים את לבבות הארטישוק ולבבות העוף על הגריל.
  6. מניחים את פיסות הארטישוק הצלוי בצלחת ומעליו את לבבות העוף. מטפטפים מסביב את וויניגרט הירקות והלימון.





חזרה