שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרם יוגורט, שמנת ופירות מיובשים / בני סיידא


חומרים (6 מנות)
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 שקיק (14 גרם) אבקת ג'לטין
1/3 כוס (70 מ"ל) חלב חם
2 מכלים (400 מ"ל) יוגורט מחלב צאן
150 גרם פירות מיובשים (תמרים, תאנים, שזיפים, משמשים וכו') קצוצים
להגשה:
50 גרם אגוזים קצוצים, כמה טיפות מי ורדים
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת יציבה, מערבבים את הג'לטין בחלב חם עד שהוא נמס, מעבירים לקצפת דרך מסננת ומערבבים בעדינות. מוסיפים את היוגורט והפירות המיובשים ומערבבים. מעבירים לכלים. עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר 4-5 שעות.

ההגשה: מפזרים מעט אגוזים קצוצים על כל גביע, זולפים כמה טיפות מי ורדים ומגישים קר. שומרים עד יומיים במקרר.


חזרה