שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות תמרים / תהילה


חומרים (4 מנות)
3 כוסות קמח
1 חבילה מרגרינה מומסת
3 כפות סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 ביצה
3 כפות מיץ תפוזים
1 חבילה ממרח תמרים
אופן ההכנה
  1. שמים את הקמח בקערה. מוסיפים את המרגרינה, הסוכר, אבקת האפיה, המיץ והביצה. לשים היטב עד שנוצר בצק חלק ואחיד.
  2. מחלקים את הבצק לארבע. מרדדים כל חלק לעלה בעובי של כ 1/2 ס"מ.
  3. מורחים בנדיבות ממרח תמרים על כל עלה. מגלגלים לרולדה, יוצרים חתכים ברולדות ומניחים בתבנית משומנת קלות.
  4. אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות, כ- 25 דקות.
  5. לאחר שהרולדות קיבלו גווןזהוב בהיר, מוציאים מהתנור ומניחים להן להתקרר.
  6. חותכים, ומפזרים אבקת סוכר.
  7. הערות: יש להקפיד לחתוך את העוגיות רק כשהרולדות קרות, אחרת הן יתפוררו. אפשר להוסיף אגוזים למילוי.

חזרה