|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עוגיות תמרים
/ תהילה
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (4 מנות)
|
3 כוסות קמח |
1 חבילה מרגרינה מומסת |
3 כפות סוכר |
1 שקית אבקת אפיה |
1 ביצה |
3 כפות מיץ תפוזים |
1 חבילה ממרח תמרים |
אופן ההכנה |
- שמים את הקמח בקערה. מוסיפים את המרגרינה, הסוכר, אבקת האפיה, המיץ והביצה. לשים היטב עד שנוצר בצק חלק ואחיד.
- מחלקים את הבצק לארבע. מרדדים כל חלק לעלה בעובי של כ 1/2 ס"מ.
- מורחים בנדיבות ממרח תמרים על כל עלה. מגלגלים לרולדה, יוצרים חתכים ברולדות ומניחים בתבנית משומנת קלות.
- אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות, כ- 25 דקות.
- לאחר שהרולדות קיבלו גווןזהוב בהיר, מוציאים מהתנור ומניחים להן להתקרר.
- חותכים, ומפזרים אבקת סוכר.
- הערות: יש להקפיד לחתוך את העוגיות רק כשהרולדות קרות, אחרת הן יתפוררו. אפשר להוסיף אגוזים למילוי.
| חזרה | | |