שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קולורבי / אביטל מ.


חומרים (4 מנות)
2 ראשי קולורבי
1 כף שמן שומשום סיני
1 כפית פלפל צ'ילי יבש גרוס
מלח
אופן ההכנה
  1. קולפים את הקולורבי, פורסים לעיגולים בעובי של חצי ס"מ. משכיבים את העיגולים על קרש חיתוך וחותכים לאורכם כך שמתקבלים "גפרורי" קולורבי.
  2. מניחים את הקולורבי בקערה, מטפטפים את שמן השומשום, ממליחים ומפזרים את פתיתי הצ'ילי. מערבבים היטב ומגישים.
חזרה