שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לחם אגוזי קליפורניה ופירות / ירון אלמוג


חומרים (41 מנות)
2.5 כוסות קמח תופח
1 פחית בירה (לבנה או שחורה)
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1 כוס פירות מיובשים חתוכים לחתיכות קטנות
1/2 כוס אגוזי קליפורניה קצוצים
1 כף שומשום
25 גרם חמאה חתוכה ל 5 ריבועים
אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד (מעט דביק). מוסיפים את הפירות המיובשים והאגוזים לבצק ומערבבים. מניחים את הבצק בתבנית מאורכת משומנת בחמאה, מפזרים מעל את ריבועי החמאה והשומשום. אופים בחום בינוני כ- 25 דקות.
חזרה