|
|
|
|
שרימפס שום ויין
/ הינדי מוחמד
|
חומרים (1 מנות)
|
10 שרימפסים |
100 גרם חמאה + חמאת לורפאק |
3 כפות שום כתוש |
1 כפית אבקת מרק עוף |
מלח לפי הטעם |
פלפל שחור |
פלפל לבן |
1/2 כוס מים חמים |
1/2 כפית קורנפלור |
יין לבן לבישול |
פטרוזיליה |
1/2 לימון |
אופן ההכנה |
- מחממים את המחבת על אש קטנה (להקפיד שכל תהליך הבישול יתבצע על אש קטנה) שמים החמאה עד שהיא נמסה, מערבבים השום הכתוש במשך 20 שניות . מפזרים את השום על כל המחבת ושמים את השרימפס. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק.
- בנתיים שמים בכוס של המים חצי כפית של קורנפלור ושופכים לתוך המחבת במשך 20 שניות ואז הפכים את השרימפס לצד שני.
- טועמים (לצורך התיבול) ושמים קצת פטרוזיליה לקישוט.
- סוחטים את הלימון מערבבים .
- ואחרון וחביב יין לבן לפי הטעם (לא להתקמצן).
- הערה: לשרימפס צריך להוריד את הרגליים ולקלף (בשר בלבד)
| חזרה | | |