שלח להדפסה  
פירות ים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שרימפס שום ויין / הינדי מוחמד


חומרים (1 מנות)
10 שרימפסים
100 גרם חמאה + חמאת לורפאק
3 כפות שום כתוש
1 כפית אבקת מרק עוף
מלח לפי הטעם
פלפל שחור
פלפל לבן
1/2 כוס מים חמים
1/2 כפית קורנפלור
יין לבן לבישול
פטרוזיליה
1/2 לימון
אופן ההכנה
  1. מחממים את המחבת על אש קטנה (להקפיד שכל תהליך הבישול יתבצע על אש קטנה) שמים החמאה עד שהיא נמסה, מערבבים השום הכתוש במשך 20 שניות . מפזרים את השום על כל המחבת ושמים את השרימפס. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק.
  2. בנתיים שמים בכוס של המים חצי כפית של קורנפלור ושופכים לתוך המחבת במשך 20 שניות ואז הפכים את השרימפס לצד שני.
  3. טועמים (לצורך התיבול) ושמים קצת פטרוזיליה לקישוט.
  4. סוחטים את הלימון מערבבים .
  5. ואחרון וחביב יין לבן לפי הטעם (לא להתקמצן).
  6. הערה: לשרימפס צריך להוריד את הרגליים ולקלף (בשר בלבד)



חזרה