שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות אווז מעושן ברוטב חזרת / רפי אהרונוביץ'


חומרים
ללביבות:
3 תפוחי אדמה גדולים, מגוררים בפומפיה דקה וסחוטים ביטב ביד (כדאי תפו"א אדומים)
2 גזרים מגוררים בפומפיה
2 ביצים
300 גרם חזה אווז מעושן קצוץ דק מאוד
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל
3-4 כפות פירורי לחם
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
לרוטב:
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף מיונז
1 כף חזרת לבנה מגוררת
1 מלפפון חמוץ קצוץ דק
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בכלי קטן ושומרים במקרר.
  2. מכינים את הלביבות: מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, ומשהים למשך מחצית השעה.
  3. יוצרים לביבות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים בשמן חצי עמוק, עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.
  4. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  5. מגישים את רוטב החזרת לצד הלביבות.




חזרה