שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נתחי פרגיות ברוטב חריף מתקתק / ישי רדזינר


חומרים
6 כרעיים ללא עצם
3 בצלים קצוצים
25 פטריות שמפיניון
1/2 כוס סוכר
1 כף מחוקה צ'ילי
2 כפות מחוקות אבקת מרק
לפי הטעם רוטב סויה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה
  1. מחממים מחבת טפלון כבדה על אש גבוהה. מניחים את הכרעיים במחבת, כשהעור פונה כלפי מטה ומטגנים אותן מעט עד שצבען משתנה ללבן.
  2. מוציאים את הכנפיים מהמחבת, מסירים את העור וחותכים לנתחים . במחבת, מאדים את הבצלים הקצוצים במעט שמןעד שהם הופכים שקופים.
  3. מוסיפים את הפטריות ונתחי הפרגיות, מכסים ומבשלים עד שהפטריות הופכות כהות.
  4.  מערבבים את הסוכר, המים, הצ'ילי, אבקת המרק והסויה וממשיכים לאדות עד שנוצר רוטב סירופי.

    * מגישים על מצע של אורז לבן.
חזרה