|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סלט סלרי
/ עליזה לוי
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 צרור גדול של סלרי (עלים וגבעולים) |
1 גמבה |
1 פלפל חריף (לחובבי החריף) |
4 שיני שום כתושות |
4-5 כפות שמן זית משובח |
מיץ מחצי לימון |
מלח |
אופן ההכנה |
- שוטפים היטב את עלי הסלרי והגבעולים ומקצצים דק.
- מקצצים את הגמבה והפלפל חריף ומוסיפים לקערת הסלרי.
- מתבלים בשום כתוש, שמן זית , לימון ומלח.
- מומלץ להכין את הסלט כשעה לפני ההגנה כדי שהטעמים יתערבבו.
| חזרה | | |