שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת תפוזים דיאבטית (ללא סוכר) / רובי ע.


חומרים
1 שקית אבקת אפיה
1.5 כוסות קמח
4 תפוזים טריים
2 ביצים
1 כוס סוכרזית - אבקת ממתיק לבישול ואפיה
מעט מרגרינה לבישול ואפיה
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור ל-270 מעלות.
  2. שוברים 2 הביצים בקערה ומוסיפים את כוס הסוכרזית לקערה וטורפים בערך 5-15 דק' עד שתהיה תערובת אחידה. ברגע שיש תערובת אחידה, לוקחים את 4 התפוזים וסוחטים אותם למיץ.
  3. מוסיפים את המיץ לקערה וטורפים עוד 2-3 דק', לאחר מכן מוסיפים את 1.5 כוסות הקמח ואת שקית אבקת האפיה מעל. מערבבים הכל יחד שלא יהיה גושים ואם זה דליל מדי להוסיף עוד קמח עד שיהיה סמיך מעט יותר. לוקחים תבנית וחתיכה קטנה של מרגרינה ומורחים על כל התבנית על מנת שהעוגה לא תידבק בתבנית ולאחר מכן יוצקים את כל מה שבקערה (התערובת שעשינו) לתוך התבנית.
  4. להכניס לתנור בהשגחה מלאה עד שהעוגה תשחים מעט מלמעלה.

חזרה