שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

צלי עם תפוחי אדמה, בטטות ופירות יבשים / דיתי


חומרים (3 מנות)
3 כרעיים
3 שוקיים
5 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים בינוניים
1 בטטה גדולה
חופן צימוקים
5 שזיפים מיובשים
5 משמשים מיובשים
אבקת מרק
1/2 כוס מים
מלח ופלפל
פפריקה
אופן ההכנה
  1. פורסים את הבצלים לטבעות.
  2. מטגנים את העופות עד להשחמה ומוציאים מהסיר.
  3. מטגנים את הבצלים עד לקבלת צבע זהוב
  4. מנמיחים לאש הנמוכה ביותר (עדיף להניח מגן לסיר)
  5. מוסיפים את פרוסות תפו"א
  6. מניחים עליהם את העופות
  7. זורקים לסיר את כל הפירות היבשים
  8. מוסיפים את המים
  9. מטבלים לפי הטעם ומכסים.
  10. לאחר שעה מוסיפים את פרוסות הבטטות מעל העוף.
  11. מכסים ונותנים לזה להתבשל עוד 3 שעות.
  12. הצלי מוכן כאשר התבשיל מקבל גוון חום.
  13. ניתן להוסיף: תמרים, תאנים וכל פרי יבש אחר.

חזרה