רוטב פסיפלורה
/ זיו שלף
מתאים לפבלובה, עוגות שוקולד, סלטי פירות למיניהם, סופלה מתוק וגלידות.
|
חומרים (10 מנות)
|
10 פסיפלורות |
1/2 כוס (100 גרם) סוכר |
1/3 כוס (80 מ"ל) מים |
אופן ההכנה |
- חוצים את הפסיפלורות ומוציאים את תוכנן בעזרת כפית.
- ממיסים את הסוכר והמים בסיר קטן על להבה בינונית. מביאים לרתיחה ומייד מסירים מהאש. מצננים.
- מערבבים את הסירופ עם תוכן הפסיפלורות ומגישים. הרוטב נשמר במקרר כ-5 ימים, ובמקפיא כחודשיים.
|
חזרה |