שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פסיפלורה / זיו שלף

מתאים לפבלובה, עוגות שוקולד, סלטי פירות למיניהם, סופלה מתוק וגלידות.


חומרים (10 מנות)
10 פסיפלורות
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/3 כוס (80 מ"ל) מים
אופן ההכנה
  1. חוצים את הפסיפלורות ומוציאים את תוכנן בעזרת כפית.
  2. ממיסים את הסוכר והמים בסיר קטן על להבה בינונית. מביאים לרתיחה ומייד מסירים מהאש. מצננים.
  3. מערבבים את הסירופ עם תוכן הפסיפלורות ומגישים. הרוטב נשמר במקרר כ-5 ימים, ובמקפיא כחודשיים.


חזרה