שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בטטות אפויות בטימין / אריק חכימי


חומרים
5 בטטות בינוניות (צרות וארוכות)
5 גבעולי טימין מופרדים לעלים
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  2. שוטפים את הבטטות ומייבשים היטב (לא קולפים). חותכים אותן ל"אצבעות" ומניחים בתבנית אפייה. מפזרים מלמעלה את הטימין, יוצקים את השמן, בוזקים מלח ופלפל ומערבבים כדי לצפות את הבטטות בשמן מכל הצדדים.
  3. אופים כ 20 דקות, כאשר מדי כ 5 דקות מטלטלים את התבנית כדי להפוך את הבטטות. כשהבטטות רכות דיין, מוציאים ומצננים. מגישים קר.

חזרה