שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

באג'ייס / בני סיידא

לביבות בצל מטוגנות.


חומרים
4 בצלים פרוסים לטבעות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס קמח חומוס
1 כפית שטוחה כורכום
1 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית מלח
1 כפית גראם מסלה
1/2 כפית אבקת אפייה
מים לפי הצורך
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. חותכים את טבעות הבצל לרצועות ושמים בקערה עם יתר המרכיבים. מוסיפים מים ומערבבים עד שנוצרת תערובת סמיכה.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק. לוקחים כף מהתערובת ומחליקים לשמן החם בעזרת כף נוספת. מטגנים עד השחמה ומגישים חם עם צ'טני.

חזרה