|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
באג'ייס
/ בני סיידא
לביבות בצל מטוגנות.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
4 בצלים פרוסים לטבעות |
1/2 כוס כוסברה קצוצה |
1 כוס קמח חומוס |
1 כפית שטוחה כורכום |
1 כפית כוסברה טחונה |
1/2 כפית מלח |
1 כפית גראם מסלה |
1/2 כפית אבקת אפייה |
מים לפי הצורך |
שמן לטיגון עמוק |
אופן ההכנה |
- חותכים את טבעות הבצל לרצועות ושמים בקערה עם יתר המרכיבים. מוסיפים מים ומערבבים עד שנוצרת תערובת סמיכה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. לוקחים כף מהתערובת ומחליקים לשמן החם בעזרת כף נוספת. מטגנים עד השחמה ומגישים חם עם צ'טני.
| חזרה | | |