שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גבעולי פטרוזיליה בטמפורה / אבי שטייניץ


חומרים
גבעולי פטרוזיליה שטופים
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1/2 כוס בירה
1/2 כוס קמח
תבלין קייג'ון ("פול פרודהום")
2 ביצים
אופן ההכנה
  1. מערבבים את מרכיבי הבלילה ומניחים לכחצי שעה.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את גבעולי הפטרוזיליה בבלילה, מטגנים עד שהם משחימים ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.

חזרה