|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
גבעולי פטרוזיליה בטמפורה
/ אבי שטייניץ
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
גבעולי פטרוזיליה שטופים |
שמן לטיגון עמוק |
לבלילה: |
1/2 כוס בירה |
1/2 כוס קמח |
תבלין קייג'ון ("פול פרודהום") |
2 ביצים |
אופן ההכנה |
- מערבבים את מרכיבי הבלילה ומניחים לכחצי שעה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את גבעולי הפטרוזיליה בבלילה, מטגנים עד שהם משחימים ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.
| חזרה | | |