|
|
|
|
המבורגר
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
500 גרם בשר צלעות בקר, טחון גס |
500 גרם בשר קשתית בקר (שפונדרה), טחון גס |
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס |
1 כפית מלח |
לגיוון: |
1/4 כוס שמן זית |
200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ |
3 כפות עשבי תיבול טריים, קצוצים |
5 שיני שום כתושות |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב את המרכיבים הבסיסים ומשהים לפחות למשך 12 שעות.
- צרים מהעיסה 6 קציצות שטוחות וצולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
הערה: לגיוון אפשר להוסיף לתערובת הבסיסית אחת או יותר מהתוספות הנ"ל לפי הטעם.
| חזרה | | |