|
|
|
|
קולי עגבניות
/ אביבית פריאל
|
חומרים
|
1/4 כוס שמן זית |
6 עגבניות בשלות, חתוכות לרבעים |
6 עלי בזיליקום קצוצים |
10 גרם חמאה |
מעט סוכר |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן בסיר רחב מעל להבה נמוכה. מוסיפים את העגבניות והבזיליקום ומאדים 5 דקות. מוסיפים את החמאה בעדינות תוך ערבוב ומתבלים.
- מרסקים את העגבניות המבושלות במעבד מזון, ומעבירים דרך מסננת דקה. מצננים ומגישים כרוטב עגבניות קר.
| חזרה | | |