שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מנגולד ממולא בטלה ואורז צהוב / אביבית פריאל


חומרים
צרור עלי מנגולד (סלק עלים)
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, פרוס
500 גרם בשר טלה טחון
2 כוסות אורז (רצוי עגול)
מלח ופלפל שחור
כורכום
אבקת קארי
ציפורן
הל
קינמון
מעט כוסברה טרייה, קצוצה דק
אופן ההכנה
  1. חולטים את עלי הסלק.
  2. מכינים את האורז: מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשר, האורז והתבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
  3. פורשים את עלי הסלק על משטח יבש וחותכים מהם את החלק התחתון הלבן.
  4. מניחים מלית לרוחב העלה, מקפלים את השוליים מהצדדים מעל המלית ומגלגלים לצורת "סיגר". לפני ההגשה מחממים במעט מים או מרק צח בסיר מכוסה.


חזרה