שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ברד (סורבה) אבטיח / גבי סמלסון


חומרים (6 מנות)
5 כוסות אבטיח
1 לימון סחוט
2 כפית סוכר
נענע
אופן ההכנה
מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מירקם אחיד. מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס. מקפיאים למשך 5-4 שעות. מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון לרסק חלק או לשביבים (ברד). יוצקים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.
(אפשר להקפיא במכונת גלידה.)

חזרה