שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אטריות עם עגבניות שרי, זיתים, צלפים ופלפלים חריפים / דליה פן-לרנר


חומרים
6 כפות שמן זית
2-1 שיני שום פרוסות דק
20-16 עגבניות שרי חצויות
חופן זיתים שחורים ללא החרצנים, חתוכים לפרוסות גדולות
2-1 פלפלונים חריפים פרוסים
2 כפות צלפים מסוננים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים גס
חופן עלי ריחן קצוצים גס
מלח ופלפל שחור גרוס
טליאטלה (או ספגטי)
אופן ההכנה
  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב (לוקח דקות ספורות להכין). מחממים את השמן במחבת כבדה. מוסיפים את השום, ואחרי דקה את העגבניות
    החצויות, הזיתים והפלפלונים החריפים. מקפיצים מספר דקות. מתבלים בצלפים, בעלים הקצוצים, במלח ופלפל.
  3. כשהאטריות מבושלות, מסננים אותן ומערבבים עם הרוטב. מטפטפים מעט שמן זית מעל ומגישים מיד.

חזרה