|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
אפרסקים בגריל
/ פיליס גלזר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
10 אפרסקים בשלים |
מיץ לימון |
חמאה או מרגרינה מומסת |
ריבה או קונפיטורה |
אופן ההכנה |
- מקלפים את האפרסק על יד טבילתו במים רותחים למשך דקה. מוציאים את הגלעין. מברישים את הצד התחתון במיץ לימון ובחמאה מומסת. מניחים מתחת לגריל התנור עד שהאפרסק מזהיב.
- מוציאים וממלאים את החור של הגלעין בריבה או קונפיטורה ומכניסים שוב לתנור לעוד 5-3 דקות, עד שהצד השני מזהיב. מגישים חם, אפשר עם שמנת מתוקה.
- ניתן לתבל את הריבה בקינמון, זנגביל טרי מגורר, זנגביל מסוכר קצוץ, או אפילו כוסברה ופלפל חריף!
| חזרה | | |