שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב תפוזים

מתאים לתיבול סלטים.


חומרים
1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
1 כפית קליפת לימון מגוררת על פומפיה דקה
2 כפיות חומץ בן יין לבן או בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3 כפות שמן זית או אחר
1 כף שמן זית כתית טהור
2 טיפות מי פריחת הדרים
אופן ההכנה
  1.  מערבבים בקערית את המיץ, הקליפה המגוררת, החומץ וקמצוץ מלח.
  2. משהים 15 דקות.
  3. מוסיפים את השמן לתערובת, מתבלים בפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את מי פריחת התפוז, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.

חזרה