|
|
|
|
פפריקש תפוחי אדמה ונקניקיות בנוסח הונגרי
/ בני סיידא
|
חומרים (5 מנות)
|
1/3 כוס שמן |
3 בצלים גדולים, פרוסים דק |
6 שיני שום קצוצות |
6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות |
6-8 נקניקיות עבות |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
1 כף פפריקה מתוקה |
פפריקה חריפה לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת כבדה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך כדי בחישה מפעם לפעם עד שהם מזהיבים. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן.
- חורצים בנקניקיות חריצים אלכסוניים, מוסיפים למחבת ומטגנים מכל הצדדים. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה. מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה ביותר עד שהרוטב מסמיך.
- מגישים חם עם הרבה לחם טרי.
| חזרה | | |