|
|
|
|
רוטב פרג
/ פיליס גלזר
מתאים לתיבול סלטים.
|
חומרים
|
1/4 כוס דבש או גרגרי סוכר טבעי בהיר (דמררה) |
1/2 כוס שמן חמניות |
5 כפות חומץ בן יין לבן או הדרים |
1 בצל ירוק בינוני |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית חרדל דיז'ון, רצוי ללא חומר משמר |
1 קורט טרגון יבש או קצת יותר טרי (לא הכרחי) |
2 כפיות פרג |
אופן ההכנה |
מערבבים בממחה את כל החומרים לרוטב, חוץ מהפרג. בוחשים פנימה את הפרג, ומעבירים לצנצנת עם מכסה לספיגת הטעמים.
| חזרה | | |