גואקמולה
/ איתמר דוידוב
מטבל מקסיקני, מבוסס על אבוקדו מעוך ומופיע במבחר גיוונים. את כל המצרכים למתכון זה ניתן להשיג במעדניות המובחרות.
|
חומרים
|
2 אבוקדו בשלים, קלופים ומעוכים |
מיץ מ- 1 לימון עסיסי |
1 בצל בינוני קצוץ קטן |
1 עגבניה קצוצה קטן |
2-1 פלפל חלפניו כבוש קצוץ (הכמות לפי החריפות האהובה) |
1/2 פלפל אדום קצוץ קטן |
1/2 פלפל ירוק קצוץ קטן |
1/2 פלפל צהוב קצוץ קטן |
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ |
1/2 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה |
מלח לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים יחד. אם הגואקמולה משמש כמטבל לנאצ'וס, מומלץ לדלל במעט מיץ לימון נוסף או מים רתוחים.
|
חזרה |