רוטב טרגון
/ פיליס גלזר
להגשה מעל ירקות מאודים (חמימים או בטמפרטורת החדר), כסלט ירוק או סלט תפוחי-אדמה. טעים במיוחד עם כרובית, אספרגוס או שעועית ירוקה, מאודה קלות.
|
חומרים
|
1 כף גדושה טרגון מיובש או 2 כפות טרגון טרי קצוץ |
מיץ מלימון אחד גדול |
3 שיני שום כתושות |
1 כוס מיונז מאיכות טובה ללא חומר משמר |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
מרככים את הטרגון היבש או הטרי בכלי קטן עם מיץ הלימון. מניחים ל 5 דקות. מוסיפים שום, מלח ופלפל לפי הטעם. טורפים פנימה מיונז ומתקנים את התיבול.
|
חזרה |