שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב טרגון / פיליס גלזר

להגשה מעל ירקות מאודים (חמימים או בטמפרטורת החדר), כסלט ירוק או סלט תפוחי-אדמה. טעים במיוחד עם כרובית, אספרגוס או שעועית ירוקה, מאודה קלות.


חומרים
1 כף גדושה טרגון מיובש או 2 כפות טרגון טרי קצוץ
מיץ מלימון אחד גדול
3 שיני שום כתושות
1 כוס מיונז מאיכות טובה ללא חומר משמר
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מרככים את הטרגון היבש או הטרי בכלי קטן עם מיץ הלימון. מניחים ל 5 דקות. מוסיפים שום, מלח ופלפל לפי הטעם. טורפים פנימה מיונז ומתקנים את התיבול.

חזרה