שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פלפלים קלויים / פיליס גלזר


חומרים
3 פלפלים אדומים קלויים גדולים
מלח ופלפל לפי הטעם
כמה טיפות חומץ בלסמי (לא הכרחי)
אופן ההכנה
1. מחממים את הגריל בתנור. שוטפים את הפלפלים ומייבשים. חוצים ומוציאים את הגרעינים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר פרגמנט, כשהצד החתוך כלפי מטה. קולים את הפלפלים עד שנוצרים כתמים שחורים. מוציאים ומניחים בקערה. מכסים, מחכים 10-5 דקות ומקלפים.
2. מעבירים את הפלפלים הקלויים למעבד מזון, וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חומץ בלסמי לפי הטעם.

חזרה