|
 |
 |
 |
פשטידת חציל ודלורית בשום
/ מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר
1300 קלוריות.
 |
חומרים
|
2 חצילים גדולים |
2 דלוריות גדולות, חצויות ומנוקות מגרעינים |
2 ביצים טרופות |
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן |
1 גבינה לבנה בטעם שום 0% שומן |
2 כפות מיוקל |
1/2 כפית אבקת שום |
1/4 כפית פלפל שחור |
1/4 כפית מלח |
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ |
מרגרינה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- קולים את החצילים והדלורית בגריל, בחום בינוני-גבוה, עד שהם מתרככים. מרוקנים את תוכן החצילים והדלורית, מעבירים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
- בקערה נפרדת, טורפים יחד את יתרת החומרים לתערובת אחידה. מוסיפים לתערובת החצילים ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
| חזרה | | |