|
|
|
|
קוגל קישואים מופלא
/ מתוך הספר "אורחת לשבת" מאת אביגיל מייזליק
|
חומרים (6 מנות)
|
2 בצלים קצוצים דק |
4-5 כפות שמן |
8 קישואים מגוררים |
1 ביצה |
מלח ופלפל |
תבנית אינגליש קייק באורך 20 ס"מ |
אופן ההכנה |
- מזהיבים את הבצלים בשמן זמן ארוך על אש בינונית ומערבבים מדי פעם. כשהבצלים רכים מאוד ושחומים מוסיפים את הקישואים המגוררים ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הביצה, מלח ופלפל ומערבבים.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהקוגל שחום.
- גיוון: אפשר להוסיף לתערובת 100 גרם גבינה צהובה מגוררת או גבינה מלוחה מגוררת.
| חזרה | | |