לביבות קישואים
/ הדי שרון
חשוב מאוד מאוד לסחוט היטב את הקישואים והבצל המגוררים. על הסחיטה הזאת יקום וייפול דבר.
|
חומרים
|
4-3 קישואים יפים |
1 בצל בינוני |
1 שן שום |
1 ביצה |
3-2 כפות קמח או פירורי לחם |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
מעט שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מגררים את הקישואים ואת הבצל במגררת דקה. מניחים במסננת ומעמידים כ 30 דקות. סוחטים היטב.
מעבירים לקערה ומוסיפים שום מעוך, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים. מוסיפים קמח או פירורי לחם לפי הצורך (כ-2 כפות) ומערבבים.
- מחממים מעט שמן (פחות מחצי ס"מ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת.
- משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן. מספיגים במגבות נייר ומגישים.
|
חזרה |