|
|
|
|
רוטב עגבניות, ריחן וצלפים (לא מבושל) לפסטה
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
3 עגבניות גדולות בשלות (3/4 ק"ג - 1 ק"ג) |
2 כפות צלפים מסוננים |
1 שן שום כתושה |
6 עלי ריחן טריים, קצוצים גס |
3 כפות פטרוזיליה וכוסברה מעורבבות |
2 כפות שמן זית |
כמה טיפות חומץ בלסמי (אם יש) |
קורט סוכר |
מלח ופלפל לפי הטעם |
להגשה (לא הכרחי): |
רוטב טבסקו לפי הטעם |
3 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת |
אופן ההכנה |
- טובלים את העגבניות במים רותחים, מוציאים ומקלפים.
מוציאים את הגרעינים וקוצצים. מערבבים עם יתר החומרים ומעמידים בצד, בטמפרטורת החדר, לפחות שעה לפני השימוש. ניתן לאחסן במקרר.
- להגשה, מוסיפים רוטב טבסקו לפי הטעם ויוצקים על פסטה (עדיף ספגטי דק) חמה מאוד. אם רוצים, מפזרים מלמעלה את הגבינה.
| חזרה | | |