שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פסטו קלאסי / פיליס גלזר


חומרים
1/4 כוס שמן זית
25 גרם צנוברים קלויים
1 כוס דחוסה עלי ריחן טריים
2 שיני שום
1/3 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
1/2 כפית שטוחה של מלח
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים מלבד הגבינה והמלח לממחה, ומפעילים עד לקבלת מחית אחידה. בוחשים פנימה את הגבינה והמלח, ומערבבים.
אפשר לאחסן את הפסטו במקרר כשבוע, כשהוא מכוסה בשכבה דקה של שמן זית. לאיחסון ממושך, מומלץ לחלק את הפסטו בין שקיות ניילון ולהקפיא. לפני השימוש מוציאים מנה ומשתמשים בהתאם לצורך.

חזרה