שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ענבים בסירופ וניל / בני סיידא

מתאים להגשה עם גלידות, עוגות קצפת, קרפים ועוד.


חומרים
5 כוסות ענבים ללא חרצנים
1/2 2 כוסות סוכר
1/2 2 כוסות מים
1 מקל וניל
50 גרם שקדים מולבנים שלמים
אופן ההכנה
  1.  שוטפים את הענבים. שמים בסיר בינוני את הסוכר, המים והווניל ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, מוסיפים לסיר מחצית מכמות הענבים ומבשלים עוד 20 דקות על להבה נמוכה.
  2. מעבירים את הענבים לצנצנת ומוסיפים לסיר את שארית הענבים ואת השקדים. מבשלים על להבה נמוכה 20 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את תכולת הסיר לצנצנת עם הענבים, מצננים, סוגרים ומאחסנים במקרר.

חזרה