ענבים בסירופ וניל
/ בני סיידא
מתאים להגשה עם גלידות, עוגות קצפת, קרפים ועוד.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
5 כוסות ענבים ללא חרצנים |
1/2 2 כוסות סוכר |
1/2 2 כוסות מים |
1 מקל וניל |
50 גרם שקדים מולבנים שלמים |
אופן ההכנה |
- שוטפים את הענבים. שמים בסיר בינוני את הסוכר, המים והווניל ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, מוסיפים לסיר מחצית מכמות הענבים ומבשלים עוד 20 דקות על להבה נמוכה.
- מעבירים את הענבים לצנצנת ומוסיפים לסיר את שארית הענבים ואת השקדים. מבשלים על להבה נמוכה 20 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את תכולת הסיר לצנצנת עם הענבים, מצננים, סוגרים ומאחסנים במקרר.
|
חזרה |